Online predavanje za radne terapeute pod nazivom ”Specifičnosti i strategije u radu sa oboljelima od rijetkih dermatoloških bolesti”

Kako za pacijente, tako i za zdravstvene djelatnike važna je razmjena znanja i informacija te edukacija koja će osigurati bolje poznavanje rijetkih bolesti i povećanje kvalitete života oboljelih.

Skrb za oboljele od rijetkih bolesti mora biti kontinuirana i cjelovita te jedino tako pacijent zaista dolazi u središte skrbi koja mu unaprjeđuje kvalitetu života stoga DEBRA, društvo oboljelih od bulozne epidermolize organizira besplatno predavanje za radne terapeute pod nazivom ”Specifičnosti i strategije u radu sa oboljelima od rijetkih dermatoloških bolesti”.

Radni terapeuti su članovi multidisciplinarnog tima koji uvelike pridonose kvaliteti života korisnika i kao takvi su važni sudionici sveobuhvatne skrbi.

Voditeljica predavanja je Tara Pušić, radna terapeutkinja udruge DEBRE.
Predavanje će se održati 5. listopada 2021. u 18 sati putem ZOOM platforme.
Za prijavu na predavanje potrebno je javiti se na info@debra-croatia.com.

Predavanje je bodovano od strane Strukovnog razreda za djelatnost radne terapije Hrvatske komore zdravstvenih radnika.

DEBRA je ovom edukacijom partner na projektu ”Razvoj Hrvatskog resursnog centra za rijetke bolesti (UP.02.2.2.06.0139)” Hrvatskog saveza za rijetke bolesti.

Dijeli: viber

Košarica za kupovinu

0

Nema proizvoda u košarici.

Nastaviti s kupovinom
Debra Doniraj Button Skip to content