Održan Edukacijski tečaj „Bulozna epidermoliza- multidisciplinarna skrb za oboljele“

DEBRA, društvo oboljelih od bulozne epidermolize, 12. rujna 2019. organizirala je Edukacijski tečaj za zdravstvene djelatnike „Bulozna epidermoliza- multidisciplinarna skrb za oboljele“ na kojem je sudjelovalo 14 predavača s velikim iskustvom u liječenju i zdravstvenoj skrbi oboljelih od bulozne epidermolize i 60 polaznika iz Hrvatske, Srbije, Rusije, Bosne i Hercegovine te Rusije. Tečaj se održao u Multimedijalnom centru Muzeja Mimara u Zagrebu.

Ciljevi tečaja bili su prikazati specifičnosti skrbi za oboljele od bulozne epidermolize s posebnim naglaskom na individualiziranje multidisciplinarnog pristupa svakom oboljelom te razmjena znanja i iskustva sa drugim zemljama koje su prisustvovale tečaju. Tečaj je omogućio stjecanje vještina i znanja o buloznoj epidermolizi i potaknuo na unaprjeđenje skrbi za oboljele od ove rijetke i teške bolesti.

Tečaj je bio uspješan, otvorila su se nova pitanja o području bulozne epidermolize, a pokazao se i interes za ponovno organiziranje tečaja na ovu temu.

Zahvaljujemo se predavačima te sponzorima Molnlycke Health Care, Lola Ribar i Biovitalis i KRAŠ prehrambenoj industriji d.d.

Dijeli: viber

Košarica za kupovinu

0

Nema proizvoda u košarici.

Nastaviti s kupovinom
Debra Doniraj Button Skip to content