Miss Hrvatske za DEBRU

Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta, Kutjevo d.d., modni dizajner Iggy Popović i modna blogerica Holly Style osmislili humanitarnu kampanju za Debru!

Direkcija Miss World pokrenula je humanitarni projekt zvan „Ljepota sa svrhom“ koji za cilj ima poticaj volontiranja i humanitarnih projekata.
Tako je Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta odlučila priključiti se dobrim vibracijama i u suradnji s Udrugom Debra i poznatim proizvođačima vina Kutjevo d.d pokrenuti humanitarni projekt „Njegujmo život“.

U svrhu ovog projekta napravljena je posebna edicija kutjevačkog rosea s posebno dizajniranom etiketom koju je osmislio modni dizajner Iggy Popović u suradnji s modnom blogericom Ivanom Dobrovoljevac, poznatijom kao Holly Style.

Kutjevo će od svake butelje limitirane edicije, 5 kn za butelje od 0.75 ml, odnosno 2 kn za butelje od 0.187 ml donirati udruzi DEBRA.
Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta će na svih svojih 20 županijskih izbora, kao i na glavnom izboru za Miss Hrvatske predstaviti projekt i dati priliku građanima sudjelovati u humanitarnoj priči tako što će moći kupiti butelju ovog posebnog rosea i biti potaknuti da i oni brinu o drugima. Zahvaljujemo se na ovom humanitarnom projektu.

Dijeli: viber

Košarica za kupovinu

0

Nema proizvoda u košarici.

Nastaviti s kupovinom

Tip donacije

Iznos donacije

Osobni podaci

Skip to content