Helen Doron učenici ujedinili su svoje ručice za djecu leptire!

Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može! Dokaz tome učenici su Helen Doron škole u kojoj djeca osim engleskog usvajaju i vrijednosti koje će ih voditi kroz odrastanje pa sve do kraja života. Tamo ih uče dijeliti, pospremati za sobom, poštovati starije osobe, brinuti za okoliš i sva živa bića, biti hrabri i strpljivi i ono najvažnije – biti empatični i tolerantni!

Ove godine sve Helen Doron škole u Hrvatskoj, a ima ih čak 42, oduševljeno su prihvatile prijedlog korve organizacije Helen Doron Hrvatska, da ove godine uljepšaju Božić ‘djeci leptirima’

Učiteljice su s polaznicima na nastavi pomno ukrašavali leptire raznim bojama, šljokicama i naljepnicama s ciljem da im približe ’djecu leptire’, a roditelje su poticali da direktnom donacijom udruzi zajedno sa svojom djecom i cijelom Helen Doron Hrvatska stanu uz djecu leptire. Odaziv je bio nevjerojatan!

Od srca hvala djelatnicima Helen Doron škole na inicijativi, osmišljavanju aktivnosti i uključivanju velikog broja djece i roditelja u ovogodišnju blagdansku priču posvećenu djeci leptirima! Helen Doron učenici prikupili su čak 12.652,50 eura i time osigurali čak 422 radne terapije za djecu leptire.

Dijeli: viber

Košarica za kupovinu

0

Nema proizvoda u košarici.

Nastaviti s kupovinom
Debra Doniraj Button Skip to content