Radna terapija dostupna svima! Upisi u tijeku!

Put je bio dug i nimalo lak, ali ipak smo uspjeli i soba za provedbu radne terapije je napokon gotova!
Opremljena je i prilagođena strunjačama, bazenom s lopticama, didaktičkim igračkama i igračkama za poticanje motoričkog, senzoričkog i kognitivnog razvoja.

Osim za provedbu radne terapije, namijenjena je i pripremi za vrtić i školu. Dobna granica? Nema je! Otvorena je za sve uzraste. A ono najvažnije? Otvaramo širom vrata za „djecu leptire“, ali i za svu djecu s teškoćama u razvoju i to svaki radni dan od 8:00 do 16:00h.

Naša želja za Vaše mališane je da proces usvajanja  znanja i razvijanja vještina potrebnih za svakodnevni život, odlazak u vrtić i školu bude kreativan i maštovit, da kroz smislenu igru istražuju okolinu putem svih osjetila, stječu iskustvo i pomiču svoje granice.
Također, želimo pomoći uspostaviti i unaprijediti komunikaciju između djeteta i njegove okoline (roditelja, braće, terapeuta i sl.) i potaknuti razvoj socijalnih vještina.

Ukoliko imate dijete s teškoćama u razvoju, a još nemate termine za radnu terapiju, javite se na e-mail: radna.terapija@debra-croatia.com i dogovorite se za besplatne konzultacije.

Dijeli: viber

Košarica za kupovinu

0

Nema proizvoda u košarici.

Nastaviti s kupovinom
Debra Doniraj Button Skip to content