Posljednjeg tjedna u listopadu svake godine osobito radimo na osvještavanju javnosti o našim članovima “djeci leptirima”.

Tako smo i ove godine pripremili niz aktivnosti, a u neke od njih se možete i sami uključiti.

 

23.10.2017.

Predstavili smo novi proizvod našeg socijalnog poduzeća “PoklonK’o”, 3D leptirići u okvirićima koje možete pogledati i kupiti na našoj Facebook stranici: PoklonK’o charity shop

Miss Hrvatske  2017., Tea Mlinarić pokrenula je crowdfunding kampanju koja će do 18.11. biti aktivna na platformi Čini pravu stvar te u koju se svi možete uključiti donirajući novčana sredstva.

24.10.2017. DEBRA centar u 18h

Sastanak sa ekspertnim timom liječnika za buloznu epidermolizu povodom zajedničkog rada na izradi  knjige o buloznoj epidermolizi.

25.10.2017.  KAPTOL BOUTIQUE CINEMA & BAR u 20h

Sve vas pozivamo na druženje sa finalisticama izbora za Miss Hrvatska, uz francuske slastice “Choux a la creme” Miss Delice i odličnu atmosferu koju će osigurati šarmantne Gelato Sisters i DJ D-GREE.

28.10.2017. DEBRA centar u 11h

Druženje sa našim članovima i njihovim obiteljima uz predavanje prof. Marine Grubić na temu: Kako roditelji mogu pomoći u psihološkoj prilagodbi djeteta na svoje zdravstveno stanje. Nakon predavanja organizirali smo posjet Muzeju Iluzija.

 

Ovim putem ujedno zahvaljujemo svim suradnicima i donatorima bez kojih ne bi bilo moguće organizirati Tjedan svjesnosti!

Direkcija Miss Hrvatske

Kutjevo

Kaptol Boutique Cinema & Bar

Muzej Iluzija

Miss Delice

Dukat

Kanpak

Rezolucija

Iggy Popović

Ivana Dobrovoljec (Holly Style)

Gelato Sisters

DJ D-GREE

…i našim dragim volonterima!

 

Debra Doniraj Button