Koristite li mobilnu aplikaciju za prijavu sumnji na nuspojave?

HALMED poziva zdravstvene radnike i građane na sudjelovanje u anketi o prijavljivanju sumnji na nuspojave putem mobilne aplikacije Agencija za lijekove i medicinske proizvode HALMED provodi anketu o stavovima zdravstvenih radnika i građana o mogućnosti prijavljivanja sumnji na nuspojave i primanja sigurnosnih informacija o lijekovima putem mobilne aplikacije. Anketa sadrži pitanja o mišljenjima i stavovima o prijavljivanju sumnji na nuspojave općenito, mogućnosti prijavljivanja sumnji na nuspojave putem mobilne aplikacije, mogućnosti primanja sigurnosnih informacija o lijekovima putem mobilne aplikacije i pitanja o korištenju mobilnih aplikacija općenito. Mišljenje i preferencije mogućih korisnika vrlo su važni u razvoju i unaprjeđivanju takvih aplikacija.

Sudjelovanje u anketi je anonimno, a na kraju ankete ispitanici mogu odabrati mogućnost primanja rezultata ovog istraživanja. Osim toga, ispitanici mogu odabrati mogućnost uključivanja u popratnu nagradnu igru, financiranu u sklopu projekta Europske komisije WEB-RADR.

Pristup anketi moguć je putem sljedećih poveznica:

Više informacija o anketi dostupno je ovdje. HALMED se unaprijed zahvaljuje na trudu i dobroj volji za sudjelovanjem u ovoj anketi!

Dijeli: viber

Košarica za kupovinu

0

Nema proizvoda u košarici.

Nastaviti s kupovinom
Debra Doniraj Button Skip to content