Rehabilitacija u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici

 Zahvaljujući projektu RTL pomaže djeci, Udruga Debra organizirala je rehabilitacijski tjedan za djecu i njihovu obitelj u Termana Jezerčica u Donjoj Stubici.

Tijekom pet dana druženja raznovrsnim programima prisustvovali su članovi Udruge, a iznimno se veselimo što su se među njima našli i neki koji su u našim aktivnostima sudjelovali prvi puta.

Uz slobodno vrijeme i opuštanje, održane su radionice podrške roditeljima koje su vodili psiholog, medicinska sestra i predsjednica Udruge. Nutricionistica Petra Kučan iz Klinike za dječje bolesti Zagreb vodila je nutricionističku radionicu kojoj su se najviše razveselili najmlađi. Na druženju nam se pridružila prim. mr. sc. Slobodna Murat Sušić, spec. pedijatrije i dermatologije iz Referentnog centra Ministarstva zdravlja RH za nasljedne bulozne epidermolize pri Klinici za kožne i spolne bolesti KBC-a Zagreb.

Za djecu je pak organiziran poseban program. Rehabilitatorica Suzana Pavlinić vodila je kreativne radionice te raznovrsne pojedinačne i grupne igre za naše najmlađe članove. Upravo malci su nas iznenadili na radionici samoprevijanja velikim interesom, ali i već postojećim znanjem te spretnošću. Kako bi cijela priču bila opuštena i ispunjena smijehom,, posjetio nas je uvijek veseli i šareni doktor klaun iz Udruge Crveni nosovi.

Sa zadovoljstvom možemo zaključiti kako je još jedan Debrin rehabilitacijski tjedan prošao i više nego uspješno. Uzajamno pružanje podrške, razmjena iskustava i rehabilitacija u prirodi oboljelima od bulozne epidermolize i njihovim članovima obitelji značajno doprinosi kvaliteti života, pa je naša iskrena želja da ovakvih aktivnosti bude što više, kao i da naši potencijalni donatori shvate važnost ovakvih projekata.

Više informacija potražite na našoj Facebook stranici.

Dijeli: viber

Košarica za kupovinu

0

Nema proizvoda u košarici.

Nastaviti s kupovinom
Debra Doniraj Button Skip to content