DEBRA Međunarodna konferencija – London, 2015

DEBRA UK bila je ponosan domaćin nedavnog događaja u prijestolnici Velike Britanije. U rujnu, 2015. održana je konferencija za stručnjake koji rade s buloznom epidermolizom i Debrinih organizacija iz cijelog svijeta.

Konferenciju su otvorili Anna Martinez (dermatološki konzultant) i Jemima Mellerio dermatološki konzultant) za EB-CLINET  te Ben Merrett (CEO, Debra UK), Rainer Riedl (predsjednika Debra International) i David Spence (Debra UK) za DEBRA International.

Po prvi put, EB-CLINET i Debrine Međunarodne konferencije održane su u isto vrijeme s istom temom. S više od 320 delegata iz više od 35 zemalja pohađali su jedan ili više dana konferencije, a ovaj iznimno važan događaj nadmašio je sva očekivanja. Debrina Međunarodna konferencija održana je u najvećem broju do sada, dvostruko više delegata prisustvovalo je EB-CLINET konferencijin za razliku od prethodnih godina. Time je pružena neusporediva priliku za razmjenu znanja i povezivanje s vodećim stručnjacima i Debrinih organizacija iz cijelog svijeta.

Program je pokrio širok raspon kliničkih i istraživačkih projekata te inicijativa uz vrhunske izlagače iz cijelog svijeta. Spomenuta je multidisciplinara njega, što poduzeti kako bi se razvila profesionalna podrška u zajednici za ljude koji žive i rade s buloznom epidermolizom, spomenute su i psihosocijalna podrška, razvoj u prikupljanju sredstava, ali i važnost povećanja informacija i razmjene znanja. Delegati su također imali priliku uživati ​​u društvenim događanjima, uključujući i degustaciju vina te izlet brodom na rijeci Temzi.

Broj ljudi koji žive s ovom bolesti podijelili su svoja iskustva. Jedinstvena su iskustva svih pojedinca, a naglasak je ostao na važnosti Debra skupina u pružanju podrške pojedincima i obiteljima koje žive s buloznom epidermolizom te pružanju vitalnih mogućnosti za ljude koji žive s ovom rijetkom bolesti uz povezivanje i dijeljenje iskustava.

Dijeli: viber

Košarica za kupovinu

0

Nema proizvoda u košarici.

Nastaviti s kupovinom
Debra Doniraj Button Skip to content