Akcijom “Njegujmo život” Direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta prikupljeno 6400 kn za DEBRU!

Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta u suradnji s Kutjevom d.d., dizajnerom Iggy Popovićem i modnom blogericom Holly Style ovogodišnju su humanitarnu akciju naziva “Njegujmo život koja se odvija unutar globalnog projekta “Ljepota sa svrhom” posvetili DEBRI i našim članovima, “djeci leptirima”!

Tijekom 20 županijskih izbora za Miss i na finalnoj večeri prodavala se posebna edicija kutjevačkog rosea koju su za ovu humanitarnu akciju dizajnirali Iggy Popović i Holly Style. Posebno inspiriran projektom, Iggy je kreirao i kolekciju nježnih haljina koje su kandidatkinje nosile predstavljajući vina i kampanju, osim u Vinkovcima, gdje su prilikom otvaranja Vinkovačkih jeseni, djevojke nosile narodne nošnje.

“Da bi nešto raslo i cvjetalo u svojoj najvećoj raskoši, baš poput cvijeta ruže, treba puno njege i brige. U Direkciji za Miss Hrvatske brinu i njeguju lijepe mlade žene kako bi postale samosvjesne i sretne, Kutjevo brine i njeguje svoje vinograde kako bi im podarilo svoju esenciju utopljenu u vrhunska vina, udruga Debra brine i njeguje svoje leptire kako bi im lica krasila osmijesi. Bez brige i njege za druge ovaj život ne bi imao smisla.” napomenuo je Iggy Popović.

Noć prije izbora za Miss Hrvatske održana je humanitarna gala večera koju su, po prvi puta, pripremale finalistice izbora. Djevojke su i osigurale predmete za aukciju na humanitarnoj večeri. Svaka od njih je predstavila predmete iz svoje županije koji su na aukciji prodani za ukupno 6400 kuna!

S Miss Hrvatske 2018. Teom Mlinarić snimit ćemo i video kojim ćemo prikazati našu suradnju tijekom humanitarne akcije, a kojega će ona predstaviti na izboru za Miss Svijeta. Ukoliko naš projekt bude proglašen najboljim, Tea ulazi u top pet super finalistica svjetskog izbora!

Ovakvi inspirativni projekti primjer su pozitivne suradnje cijele zajednice na promicanju društvene inkluzije i podrške. “Njegujmo život” ulazi u posljednju fazu, a mi se veselimo onome što nam prethodi!

Dijeli: viber

Košarica za kupovinu

0

Nema proizvoda u košarici.

Nastaviti s kupovinom
Debra Doniraj Button Skip to content