Debra na INNOVCare radionici u Rumunjskoj
19. lipnja 2017.
Hrvatska na EB2017 – 5. Svjetskoj konferenciji o istraživanjima o buloznoj epidermolizi i 4. Konferenciji o EB-CLINET-u
29. rujna 2017.

300 humanitarnih kilometara biciklom za “djecu leptire”

Četiri prijatelja pokrenula su humanitarnu akciju za Debru putem platforme „Čini pravu stvar“ te prikupili 12.700,00 kn za smještaj naših članova koji dolaze na liječenje u Zagreb. Ovim se putem zahvaljujemo! Više o akciji pročitajte u nastavku.
Da lijepe geste čine razliku, a dobre ideje pozitivnu promjenu još jednom je dokazano u akciji “Biciklom zajedno za djecu leptire”! Četiri prijatelja samoinicijativno su osmislila i pokrenula izazov u sklopu crowdfunding platforme “Čini pravu stvar” kako bi prikupili sredstva za rad naše Udruge.
Dečki su odvozili biciklom 300 kilometara od Zagreba do Pule, donirali kunu po kilometru i potaknuli javnost da se pridruži ovoj akciji.
“Vozili smo za djecu leptire, umjesto njih i s njima u mislima” napominje Tadija Glasnović, i dodaje: “Pomisao na to da je oboljelima od bulozne epidermolize teško obavljati svakodnevne radnje potaknula nas je da zanemarimo sva vlastita fizička ograničenja i umor te odvozimo turu brzo i s radošću.”
Patrick Čibarić, Adnan Dezdani, Tadija Glasnović i Amir Šoša su donacijom 1 kune po kilometru prikupili 1200 kn, a njihovoj akciji značajnim doprinosima pridružili su se prijatelji, poznanici i obitelj.
Do kraja humanitarnog izazova prikupljeno je 12.700,00 kn, daleko više od ciljanih 5.000,00 te je na taj način osigurano plaćanje dva mjeseca troškova smještaja našim članovima koji dolaze na liječenje u Zagreb.
Ovim putem dečkima najiskrenije zahvaljujemo!
Više o humanitarnom izazovu potražite na platformi „Čini pravu stvar“.