Zašto kupovati u našem web shopu? Kako nam time pomažete?

Budući da su svi Debrini projekti okrenuti prema krajnjem korisniku, a sve su manja sredstva koja je moguće dobiti po javnim natječajima, ukazala se potreba za pronalaskom rješenja u kontinuiranom prinosu sredstava udruzi, budući da su i potrebe naših članova kontinuirane, često teško predvidive i skupe.

Tu su i kontinuirani troškovi postojanja apartmana ( najam, režije) za oboljele i obitelji za vrijeme boravka u Zagrebu zbog liječenja, koji obitelji koriste potpuno besplatno te operativni troškovi postojanja ureda ( najam, režije, zaposleni).

Također održavanje apartmana, stalno su potrebni neki popravci, aparati u apartmanu dotraju i treba ih zamijeniti novima, potrebno je 1x godišnje ličiti, a potrebni su i stolarski popravci s vremena na vrijeme. Također tu je čišćenje, pranje i peglanje posteljine, na dnevnoj bazi. Često je potrebno kupovati novu posteljinu, čak i jastuke, pokrivače i madrace, jer se trajno zamažu od rana koje neprestano krvare.

Ovi troškovi, koji spadaju u operativne, nisu omiljeni donatorima, pa ih izbjegavaju pokrivati.

Također, budući da je priroda ove bolesti hirovita, ne možemo predvidjeti sve potrebe članova koji će iskrsnuti tijekom godine, a za koje oni očekuju našu pomoć ( npr. dotrajala kolica, zamjena baterija u kolicima, zamjena baterija u respiratoru, kupnja lijekova koji nisu odobreni preko HZZO-a, protetika, izrada uložaka, posebne obuće, financijska pomoć obitelji radi smrtnog slučaja... i mnoge druge).

Kako bi razina pružanja usluge našim korisnicima bila na najvišem nivou, potreban su nam sredstva koja će to omogućiti.

Očekivani rezultati

  • Osigurano dovoljno sredstava udruzi za nesmetan rad.
  • Odgovoreno na SVE potrebe članova 'djece leptira' i time povećana razina kvalitete njihovih života.
  • Povećana svijest građanstva o 'djeci leptirima' i njihovim problemima, te im je omogućeno da kupnjom preslatkih proizvoda direktno pomažu, u svako vrijeme, a ne samo za trajanja nekih akcija.